SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kerstpakketten bestellen

Kunt u geen pakket vinden dat voldoet aan uw eisen, of heeft u zelf ideeën voor een uniek Kerstverspakket maar weet u niet hoe u dit kunt samenstellen? Kerstverspakket voorziet u graag van persoonlijk advies om zo een passend kerstpakket samen te stellen. Daarbij houden we rekening met het budget en het aantal pakketten dat u wilt bestellen.

Persoonlijk advies

Wij voorzien u graag van advies over de versproducten en een cadeau dat u kunt toevoegen aan het pakket. Ook kunnen we ideeën geven over de verpakking. Wist u dat er geen limiet is in het aantal pakketten dat u kunt bestellen?

Tijdens een afspraak in onze showroom vertellen wij u wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf. Voor een afspraak kunt u doordeweeks en in het weekend bij ons terecht, indien gewenst ook ’s avonds.

Kom proeven!

Bekijk de voorbeeldpakketten in de showroom en proef wat hapjes uit onze Kerstverspakketten.

Wij organiseren ook proeverijen in de showroom of bij u op locatie. De koffie en thee staan voor u klaar, de wijn is gekoeld en de hapjes zijn klaar om uit te serveren!

De mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers

Persoonlijke wensen

Bij het bestellen van de pakketten kunt u kiezen voor wat extra’s. Het Kerstverspakket kan uitgebreid worden naar wens, bijvoorbeeld door het toevoegen van geschenken voorzien van uw bedrijfslogo, persoonlijke kerstkaarten of cadeaubonnen. Maak het pakket nog persoonlijker door voor uw werknemers een persoonlijke tekst toe te voegen op een mooie kerstkaart. Uiteindelijk bepaalt u wat er in het pakket komt en voor welke prijs de pakketten worden besteld.

Compleet pakket

Al onze Kerstverspakketten worden voorzien van een houdbaarheidsdatum. Bij het pakket worden een omschrijving met bereidingsadviezen en receptuur gevoegd.

Bij Kerstverspakket is bijna alles mogelijk. Bent u geïnteresseerd of wilt u wat meer informatie voor het bestellen? Of wilt u direct pakketten bestellen? Neem dan contact met ons op.