SAMSUNG CAMERA PICTURES

Transport

Nadat de kerstpakketten besteld en samengesteld zijn worden deze mooi ingepakt. Bij het inpakken wordt rekening gehouden met de wensen en voorkeuren voor verpakkingsmaterialen. Deze afspraken worden vooraf met u gemaakt. De kerstpakketten worden bij ons in het Westland samengesteld, verpakt en op transport gezet. We hebben een grote, gekoelde ruimte waar de pakketten kunnen staan voordat ze vervoerd worden.

De kerstpakketten worden op rollende stellingen vervoerd. Eenmaal aangekomen op bestemming blijft het nog steeds spannend voor de ontvangers: de stellingen worden namelijk afgedekt met doek zodat het nog even geheim blijft wat er in de kerstpakketten zit.

Ook alle spullen voor het event worden op deze manier vervoerd naar de betreffende bedrijven om het kerstfeest op locatie te verzorgen. Duizenden pakketten samenstellen, inpakken, vervoeren en feestelijk aanbieden bij de bedrijven: met recht een grote logistieke operatie!

Mede door de jarenlange kennis en ervaring, en de extra medewerkers in december, is het geen probleem voor Kerstverspakket. Wij doen het graag.

De mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers