Kerstvers 6

Kerst Events

KerstVersPakket levert niet alleen heerlijke verse kerstpakketten, maar organiseert ook sfeervolle KerstEvents voor bedrijven. Verras uw medewerkers en relaties eens met een volledig verzorgd kerstfeest in een gezellige, winterse sfeer. Dit kan bij u op locatie of op een andere gewenste locatie.

Geniet met uw personeel van een luxe kerstontbijt, een gezellige kerstborrel, uitgebreid kerstbuffet of walking diner. Tegelijkertijd kan iedereen zijn eigen kerstpakket samenstellen in een soort spelvorm. Het is écht eens wat anders, een originele invulling van het jaarlijkse kerstfeest op het werk. Dat is al genieten vóórdat de kerstdagen zijn begonnen!

KerstVersPakket zet op locatie een gezellige kerstmarkt op met verschillende kramen. De kramen worden natuurlijk geheel in kerstsfeer door ons aangekleed. De kramen zijn gevuld met zowel food als non-food producten. Iedereen kan naar eigen keuze en wensen een persoonlijk kerstpakket samenstellen. Dit zorgt ervoor dat iedereen tevreden naar huis gaat, want er is genoeg keuze!

Tijdens het ‘shoppen’ langs deze winkeltjes spreekt men ook nog eens een collega die men normaal niet tegenkomt of niet snel zal aanspreken tijdens een borrel of buffet. Dit maakt het KerstEvent tot een waardevolle avond waar iedereen enthousiast over zal zijn.

Mogen wij uw Kerst Event organiseren?

Gastvrouwen

De aanwezige kerstgastvrouwen helpen uw medewerkers op weg en adviseren ze, bijvoorbeeld over de bereidingswijze van lekkere gerechten. Ook kunnen ze advies geven over het combineren van de verschillende food producten, zodat uw medewerkers met een compleet diner naar huis gaan.

De kraampjes zijn gevuld met heerlijke verse kwaliteitsproducten, zoals carpaccio, bospaddenstoelensoep, rollades, beenham, sauzen, dranken en likeuren. Zelfs aan desserts en chocolade is gedacht.

Food & non-food

Naast food zorgt KerstVersPakket voor een groot assortiment originele non-food artikelen om de kerstpakketten voor uw personeel compleet te maken. We hebben allerlei leuke producten voor het koken en tafelen en het sfeervol maken van de woning tijdens de feestdagen. Bijvoorbeeld luxe windlichten, Riverdale kaarsen, exclusieve messensets en chique servetten. Ook hebben we gereedschappen en producten voor de barbecue.

Voor de variatie nemen we ook heerlijke verzorgingsproducten mee voor hem en haar, leuke producten voor in de tuin en hippe gadgets.

Op- en afbouw

Het KerstEvent wordt door KerstVersPakket in één dag opgebouwd en afgebouwd. Het is allemaal snel geregeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Qua locatie is er altijd wel ergens een plek in het bedrijf waar het kerstfeest kan plaatsvinden: van loods, kantine en gangpad tot aan het magazijn.

Wij helpen u graag

KerstVersPakket helpt u graag met het uitdenken van uw ideale kerstfeest! We lichten de mogelijkheden voor een KerstEvent graag toe tijdens een heerlijk kopje koffie of lekker glas wijn in onze showroom.

Reserveer een origineel kerstfeest op uw bedrijf en sluit het jaar gezellig, sfeervol en feestelijk af met een KerstEvent! Iedereen gaat tevreden naar huis met een zelfgekozen kerstpakket.

Lijkt een KerstEvent u een originele manier om uw medewerkers te bedanken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.