SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kerstpakketten samenstellen

Toon uw waardering voor uw medewerkers en relaties met een feestelijk Kerstverspakket. Een heerlijk, goed gevuld kerstpakket met diverse food- en non-food producten. Uw medewerkers zullen blij verrast zijn met een Kerstverspakket. De pakketten zijn gevuld met verse en verrassend lekkere producten. Kies voor een kant-en-klaar Kerstverspakket of stel zelf uw kerstpakket samen.

Zelf samenstellen

Bij Kerstverspakket kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Daarbij kunt u kiezen uit zowel food als non-food producten. Wat dacht u van een compleet kerstdiner samengevoegd in een pakket, gevuld met een lekker stukje vlees, vis of gevogelte en wat kleine hapjes. Daarbij heeft u ruime keuze uit diverse specialiteiten.

Bij Kerstverspakket kiezen we voor verse producten. Wij geloven dat wanneer een product in de koelkast of in de broodkast hoort, dat het dan gegarandeerd op gaat. Dit vinden wij bij Kerstverspakket belangrijk. Ongeacht de situatie van uw medewerkers: jong, oud, alleenwonend of met een gezin, verse producten vallen altijd in de smaak. Daarom zal iedereen die een Kerstverspakket ontvangt, het zeker waarderen!

Assortiment

We bieden rollade, beenham, wild of gevulde kalkoen aan. Voor de hapjes is er de keuze uit onder andere verse olijven, culinaire salades, verschillende soorten kaas, grillworst, gemarineerde kippenpootjes, afgebakken stokbrood, verse jus d’orange en vers fruit.

De mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers

Losse producten

Om het kerstdinerpakket compleet te maken kunt u een heerlijk flesje wijn toevoegen. Kerstverspakket heeft een compleet wijnassortiment waaruit u een keuze kunt maken. Of laat u adviseren door één van onze medewerkers, die precies weten welke wijn het beste past bij uw pakket.

Verpakking

Natuurlijk omhullen wij uw producten in een prachtige jas. Denk aan een mooie doos of mand die uw kerstpakket afmaakt. Een kerstpakket samenstellen kan gemakkelijk en snel in onze showroom of aan de telefoon. We kunnen uiteraard mooie combinaties voorstellen om tot het lekkerste kerstpakket te komen.