SAMSUNG CAMERA PICTURES

Originele kerstpakketten

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket? Bij Kerstverspakket hebben we een themalijn ontwikkeld, zodat u uw medewerkers en relaties kunt verrassen met een pakket dat helemaal bij ze past. Kies bijvoorbeeld voor een damespakket, een Goedemorgen kerstontbijtpakket, het Ik ga op reispakket of een Luxe relatiepakket. Vanwege onze locatie en voorliefde voor het Westland is er ook een Echt helemaal goud Westlandspakket. Dit pakket is leuk als u ook werkzaam bent in het Westland of als uw bedrijf roots heeft in deze omgeving.

Kerstpakket idee

Ieder jaar is het weer een lastige vraag: wat geeft u uw medewerkers en relaties met de feestdagen? Voor inspiratie bent u bij Kerstverspakket aan het goede adres. Doe inspiratie op in de Kerstverspakket showroom.

In onze ruime showroom zijn verschillende sfeerkamers gecreëerd in diverse stijlen. Laat u adviseren over het assortiment wijnen, bieren, likeuren, luxe prosecco’s en champagne. In het culinaire gedeelte vindt u alles op het gebied van koken & tafelen tijdens de feestdagen. Ook hebben wij een afdeling met innovatieve gadgets, wat bij veel mannen in de smaak valt. Als laatste hebben wij een gedeelte met mooie artikelen op het gebied van living & design.

Perfecte combinatie

Het gaat bij Kerstverspakket om het vinden van de perfecte combinatie voor uw bedrijf: lekker vers eten en een mooi cadeau. Daar maakt u al uw medewerkers blij mee! Kom eens langs en bekijk, proef en ervaar de ambachtelijke specialiteiten en producten. U bent van harte welkom.

De mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers

Originele verpakkingsideeën

Kerstverspakket denkt niet alleen na over de inhoud, maar ook over de verpakking van het kerstpakket. Een luxe geschenkverpakking maakt van het kerstpakket een echt feestje.Verpakking met uw logo

De verpakking wordt met grote zorg samengesteld. Mocht u specifieke wensen hebben, dan houden wij daar rekening mee. Ook is het mogelijk om uw logo te bedrukken op snoep, nootjes of chocolade. Heeft u zelf een origineel idee? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag.