SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wie zijn wij?

Dit zijn wij!

 

Ons team bestaat uit verschillende type mensen. Door de verschillende persoonlijkheden, interesses, bezigheden, kunnen we elkaar versterken. Dus wat de één niet heeft, heeft de ander en andersom. Hierdoor werken we met de juiste persoon, op de juiste plaats en hier zijn we trots op!

Historie

 

Na ruim 20 jaar ervaring als creatieve ondernemer in de fresh foodsector, maakt zij ware kunstwerkjes met smaakvolle kwaliteitsproducten in prachtige verpakkingen.

Hieruit is Kerstverspakket ontstaan. Petra haalt haar inspiratie uit alles wat het leven te bieden heeft. Muziek, kunst, schilderen, jeugd, mode, reizen, maar natuurlijk ook haar inzet voor het KWF.

Voor het KWF heeft ze zich al jarenlang, door het meerdere malen beklimmen van de Alpe d’Huzes, voor ingezet.

Hier staan wij voor!

We zijn een bedrijf die op een bijzondere manier geschenken samenstellen en voor u kunnen verzorgen. Onze eigentijdse manier van werken, zorgt ervoor dat we steeds weer origineel door de bocht komen. Of het nu gaat om uw bedrijfsopening, jaarlijkse kerstfeest, kerstpakket met of zonder verse producten of een origineel relatiegeschenk. Creatief, inventief, origineel, meedenken, zijn onze kernwoorden! Wat is er leuker dan te mogen werken in een wereld waar mensen in feestelijke stemming zijn!

We vroegen een aantal klanten waar zij aan denken als ze aan ‘Kerstverspakket’ denken. Er kwamen wat leuke associaties uit!

Oog voor uw relatie          Innovatief            Creatief

Events op uw eigen bedrijf             Event bij ons op locatie          

Luxe kerstpakket                 Vers kerstpakket            

Pakket met allure               Invulling van al uw kerstwensen

Kerstmarkt         Personeelsuitje           Open Dag           Relatiedagen

De mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers